Når vi har ledige stillinger vil de blive opslået her på skolens hjemmeside (her), kommunens hjemmeside, på diverse jobportaler og i relevante fagblade. Søger du en konkret ledig stilling, skal ansøgninger dog altid modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job.

HAR DU OVERVEJET AT PRØVE NOGET NYT? SOLVANGSKOLEN I FARUM SØGER EN DANSK- OG ENGELSKLÆRER TIL DANMARKS BEDSTE OG NOK FLOTTESTE UNGEMILJØ.

DU BRÆNDER FOR, AT UNDERVISE, SKABE LÆRING, RESULTATER OG GIVE ELEVERNE DE BEDST MULIGE FAGLIGE, SOCIALE OG PERSONLIGE FORUDSÆTNINGER MED VIDERE UD I LIVET.

Du er autentisk, tillidsskabende og didaktisk velfunderet, tør gå forrest og sætte dit tydelige præg på fællesskabets og individets dannelse og uddannelse i et forpligtende og udviklingsorienteret læringsmiljø. Alt det er du, fordi du begejstres sammen med eleverne, når de lærer, når deres mål og de engelske gloser sidder lige i skabet. Du er tydelig i din ledelse af klasserummet, har en stærk relations kompetence og evner at favne og have blik for A L L E elever som en del af et inkluderende fælleskab med deltagelsesmulighed for alle.

Du vil blive en del af et anerkendende og tillidsbaseret samarbejde mellem medarbejdere og ledelse, hvor der er høje forventninger, højt til loftet, og hvor dialog og medinddragelse er en naturlighed og for os, bærende principper for at vi sammen lykkes med kerneopgaven. Vi skal sammen turde afprøve, begå fejl og lære af disse samt udfordre de muligheder og nye veje, som en omskiftelig skolehverdag bringer.

Du vil komme til at undervise i dansk, engelsk og blive en del af vores ressourcecenter ”Solsikken”, hvor du vil blive en del af SOL-danskteamet. Du vil ligeledes blive en del af skolens ungemiljø [6.-9. kl], hvor 18 kompetente, sjove og søde kollegaer mangler dig. I dagligdagen vil dine primære samarbejdsflader være på 6. årg., hvor det funktionelle samarbejde er bygget op omkring faglige forpligtende relationer på tværs.

Solvangskolen er et rart sted at være og lære

Solvangskolen er en tresporet afdelingsopdelt skole med ca. 700 elever og 70 lærere/pædagoger. Skolen ligger under 10 minutters gang fra Farum Station, tæt ved grønne områder og gode idræts- og sportsfaciliteter. Solvangskolen er opdelt i et børnelæringsmiljø (0.-5. årg.) og et ungelæringsmiljø (6.-9. årg.) for derigennem at sikre, et mere sammenhængende skoleforløb for eleverne, ud fra den overbevisning, at det vil øge elevernes læring og trivsel.

Du finder hurtigt din plads i skolens indbydende og funktionelle forberedelsesmiljøer for du er til stede på skolen i gennemsnit 35 timer om ugen i 207 dage, har et gennemsnitligt undervisningstimetal på 765 timer, og herudover 224 timer om året til individuel forberedelse du selv disponerer over. 6. ferieuge er ikke noget vi kun taler om, men noget vi afholder, hvis man ønsker dette. Vi arbejder med MeeBOOK, fleksibelt skema og der stilles IT-udstyr til rådighed til alle medarbejdere (og gratis kaffe).

Solvangskolen har indbydende rammer, et fantastisk naturområde og sportsfaciliteter tæt på og måske vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar, og et godt og tæt samarbejde imellem skolens ledelse og alle medarbejdere – ”døren” er altid åben og der prioriteres tid til sparring når du har behov.

Ansøgningsfrist

Har ovenstående vakt din interesse og pirret din nysgerrighed, så kig forbi til en uforpligtende kop-kaffe og rundvisning d. 30.05 kl. 16.00-17.00. Her vil have mulighed for at møde os og stille spørgsmål inden det evt. er os der stille spørgsmålene ved en potentiel ansættelsessamtale. Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder for ungemiljøet Jeppe Bonde på tlf. 7235 7483.

Ansøgningsfristen er mandag den 5. juni kl. 12.00 og samtalerne vil blive afholdt onsdag d 7.juni. Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.