Opslagstavlen

• Kære forældre

Vi overgår til at forældre OGSÅ har deres eget uni-login (man kan dog stadig bruge sit gamle log-in i en kortere periode). Forældre uni-login skal bruges til forældreintra og meebook (og med tiden andre platforme) samt være med til at øge sikkerheden og databeskyttelsen.

Derfor skal I fremover bruge dette til SkoleIntra det giver endvidere den fordel, at man kan bruge det samme login på alle skoler, hvor man er forælder. Det betyder, at I fremover kun vil have et brugerlogin, også selvom I har flere børn på forskellige skoler.
    I skal kun bruge jeres NemID den første gang I anvender UNI-Login på SkoleIntra, eller hvis I glemmer jeres password.

Sådan oprette I jeres login (UNI-login)
    Den første gang I logger på med uni-login̊, skal I anvende denne vejledning fra STIL husk at have jeres NEM-ID klar og gå ind via skoleporten-  http://solvangskolen.dk/fi.

Mikkel S. Nielsen

Mikkel Sønderskov Nielsen den 16-08-2017