Opslagstavlen

God nyhed fra Rådhuset;

Kære alle.

Fra 2. april 2018 udvides toiletsoigneringen til, at omfatte en fuld rengøring på alle børnetoiletter på skolerne i tidsrummet 10.00 – 12.00 på alle hverdage.

Rengøringen vil omfatte:

• Toiletter, bidet og urinaler rengøres ind- og udvendigt.
      • Toiletsæde og låg rengøres på over- og undersiden.
      • Håndvaske og armaturer rengøres - også kanten og undersiden samt væggen rundt om vasken.
      • Eventuelle spejle pudses, og hylder rengøres.
      • Flisevægge / vægge aftørres
      • Affald tømmes
      • Der suppleres/ophænges/udlægges sæbe, toiletpapir, håndklædepapir, -ruller og håndklæder
      • Gulve vaskes
      • Afspritning af alle dørhåndtag

Det er KN Rengøring som overtager opgaven.

Andreas Andersen Hundebøll den 09-01-2018
  • Kære forældre

Vi overgår til at forældre OGSÅ har deres eget uni-login (man kan dog stadig bruge sit gamle log-in i en kortere periode). Forældre uni-login skal bruges til forældreintra og meebook (og med tiden andre platforme) samt være med til at øge sikkerheden og databeskyttelsen.

Derfor skal I fremover bruge dette til SkoleIntra det giver endvidere den fordel, at man kan bruge det samme login på alle skoler, hvor man er forælder. Det betyder, at I fremover kun vil have et brugerlogin, også selvom I har flere børn på forskellige skoler.
    I skal kun bruge jeres NemID den første gang I anvender UNI-Login på SkoleIntra, eller hvis I glemmer jeres password.

Sådan oprette I jeres login (UNI-login)
    Den første gang I logger på med uni-login̊, skal I anvende denne vejledning fra STIL husk at have jeres NEM-ID klar og gå ind via skoleporten-  http://solvangskolen.dk/fi.

Mikkel S. Nielsen

Mikkel Sønderskov Nielsen den 16-08-2017